Daas : domeinnaam

Daas wordt ook voor een domeinnaam op het internet gebruikt. De in gebruik zijnde internetadressen met daas in de domeinnaam (www.daas.*) zijn:

www.daas.nl, een alias naar de webpagina's van de firma Daas baksteen Daas baksteen (daas.nl)
www.daas.be voor de Franstalige webpagina's van het Brusselse bouwbedrijf Daas Daas (daas.be)
www.daas.dk een alias naar de webpagina's van de Danish Agricultural Advisory Service Danish Agricultural Advisory Service (daas.dk)
www.daas.de webpagina's van de bedrijven apd-consulting en 1&1 Profiseller (contactpersoon Paul Daas) Daas Germany (daas.de)
www.daas.gr voor de webpagina's van de griekse firma Design + Application of Architectural Solutions Design + Application of Architectural Solutions (daas.gr)
www.daas.it voor de webpagina's van de condoomautomaten van de Daas lijn van de italiaanse firma Soldalco Daas (daas.it)
www.daas.jp voor de webpagina's van het japanse Digital Archives for Architectural Space Digital Archives for Architectural Space (daas.jp)
www.daas.pl voor de webpagina's van het Poolse installatie bedrijf Daas Polska S.P. Daas Polska S.P. (daas.pl)
www.daas.ro voor de webpagina's van het Roemeense horeca en detailhandelbedrijf Daas Daas (daas.ro)
www.daas.ru Russische pagina van het Danish Agricultural Advisory Service Danish Agricultural Advisory Service (daas.ru)
www.daas.sk alias voor de webpagina's van het Tsjechische bedrijf 'Dodávky a Automatizace a.s. Ostrava' Dodávky a Automatizace a.s. (daas.sk)
www.daas.cz voor de webpagina's van het Tsjechische bedrijf 'Dodávky a Automatizace a.s. Ostrava' Dodávky a Automatizace a.s. Ostrava (daas.cz)
www.daas.co.uk voor de webpagina's van het Engelse elektronische archiveringsbedrijf D A Archive Sollutions D A Archive Sollutions (daas.co.uk)
www.daas.kr voor de webpagina's van de in Zuid-Korea gevestigde Daejeon Association of Artist Societies Daejeon Association of Artist Societies (daas.kr)
www.daas.com voor de webpagina's van de internationale firma die Datacenter As A Service aanbied Datacenter As A Service (daas.com)
www.daas.info voor de webpagina's van een Aziatische organisatie die boeken verkoopt eBooks (daas.info)
www.daas.se voor de webpagina's van een Zweed Daas Sweden (daas.se)

Van de andere daas-domeinnamen is het volgende bekend:
Voor zover bekend zijn andere daas-domeinnamen (zoals www.daas.ax) niet beschikbaar.

Terug naar de hoofdpagina